קיבועים שזזים כל פעם מחדש.

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

20/12/2019 | 20:15 | מאת: רותם

יש לי קיבועים כבר כמה שנים. הם כל פעם זזים לי ואני כל פעם מגיעה מחדש לאורתודנט. זה קורה כל פעם כשאני אוכלת אוכל קשה. האם זה אומר שאני לא יכולה לאכול אוכל קשה כל החיים שלי? או שפשוט האנשים שעובדים אצל האורתודנט עושים לי עבודה לא איכותית ומכאן זזים לי הקיבועים? מה אני יכולה לעשות עם זה? זה לא הגיוני ואפילו אבסורדי אם אני לא אוכל לאכול אוכל קשה או עיסתי, או בכללי בעייתי (אגוזים, גזרים, גרנולה וכו') רק בגלל שיש לי קיבועים.

שלום רותם אני מסכים שזו בעיה. הקיבועים נועדו לשמור שלא תהיה תזוזה של השיניים. עליך להזהר עם דברים קשים.בהנחה שאת יודעת מה הדברים שגורמים לניתוק הקיבוע אין ברירה ועליך להזהר קיימת אפשרות להחליף את הקיבועים בפלטה שתרכיבי כל לילה. זו החלטה שלך. אין פתרונות אחרים נכון להיום. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים