קיבוע בשיניים אחרי גשר בשיניים...

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

27/11/2019 | 13:46 | מאת: עדי

שלום ד"ר, מדוע בעצם לא מורידים קיבוע בשיניים התחתונות? זה נשאר לכל החיים.. זה מפריע לי ומציק בפה אני נוגעת בזה עם הלשון ומפחדת שהיא תיחתך מהברזל של הקיבוע כי הוא פתוח כזה. ולא רצו לסדר/להוריד לי אותו ואני מפחדת שהוא יפצע לי את הלשון.

שלום רצוי מידת האפשר להשאיר הרבה שנים. לשיניים יש נטייה טבעית להצטופף עם השנים. בד''כ מתרגלים לקיבוע והוא אינו פוצע אלא אם ירד חלק מהדבק. אם בכל זאת תורידי הקיבו מומלץ שתהיה לך פלטה ללילה שתוכלי לשים מדי פעם בשבוע. בברכה ד''ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים