קיבוע מודבק ב8 שיניים קדמיות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

21/11/2019 | 13:59 | מאת: ספיר

היי :) האם ניתן להדביק קיבוע קבוע לאחר יישור שיניים גם ברביעיות (מלתעות)? כי בדרך כלל שמים רק ב6 שיניים את הקיבוע. אני עוברת טיפול אורתודנטי בגלל סגר עמוק, ואני מפחדת שבמידה ולאחר הטיפול האורתודנט יחליט לא להדביק לי את הקיבוע גם במלתעות בלסת התחתונה, האינטרוזיה תיעלם כי לא תהייה תמיכה שלהם והסגר יהפוך להיות עמוק שוב. האם באמת ככה עושים כדי לשמר את הטיפול במצבים של סגר עמוק? בתודה ספיר

שלום ספיר ניתן לשים קיבוע על ששת השיניים התחתונות וגם על שמונה השיניים. האורתודונט המומחה מחליט על פי נהעיה שהיתה בתחילת הטיפול. גם במנשך עמוק ניתן לשים רק בשש שיניים ולהשתמש באמצעים נוספים כמו אומניווק-פלטה שקופה בלסת התחתונה, או פלטה עליונה ללילה שמונעת את בקיעת החותכות התחתונות. עליכם לבחור ביחד מה הדרך העדיפה למקרה שלך. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים