הגבהות כחולות, סגירה לא שווה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

19/11/2019 | 10:55 | מאת: שירה

אהלן, לפני כארבעה חודשים עשיתי גשר למעלה, ולפני שבוע וחצי למטה. בגלל מנשך עמוק, האורתודנט שם לי סוג של הגבהות כחולות בטוחנות העליונות וחוץ מזה שקשה מאוד לאכול עם זה, אני חושבת שהסגירה לא שווה בשתי הצדדים, ושהוא שם לי יותר חומר בצד שמאל ככה שצד ימין שלי קצת נמצא באוויר בלעיסה. מה ניתן לעשות? והאם החומר הזה רעיל?

שלום במידה והסגירה לא מאוזנת בשני הצדדים אני ממליץ לך לגשת לאורתודונט שמטפל בך ולאזן זאת. הוא צפוי להשחיז אצד הגבוה ולאזן את הסגירה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים