קיבוע קבוע (מאחורי השיניים) בלסת העליונה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

12/11/2019 | 16:25 | מאת: ישראלה

שלום רב ישנם אורתודונטיים אשר לא שמים אחרי הורדה של הגשר קיבוע קבוע מאחורי השיניים בלסת העליונה, אלא רק בתחתונה. מה השיקולים שיכולים להיות הסיבה לכך? והאם השיניים לא זזים לאחר מכן אם מסתמכים רק על פלטה?

שלום ישראלה כאשר השיניים העליונות היו בולטות ולא מאוד צפופות או עקומות , לקיבוע אין יתרון על פלטה ללילה. לקיבוע יש חסרונות ולא רק יתרונות , ולכן במקרה שאינו נדרש יש עדיפות לפלטה ללילה. אין חוקיות לדרך שמירת התוצאה ולכל אורתודונט הגישה ליצר עם הנסיון והזמן. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים