תזוזות שיניים לאחר הורדת גשר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

11/11/2019 | 16:22 | מאת: לורן

אני בת 17, אני הורדתי את הגשר אתמול אחרי שלוש וחצי שנים, ובעוד כמה ימים אני צריכה לעבור MRI. משום כך האורתודנט החליט לשים לי את הקיבועים הקבועים רק לאחר הMRI, ונתן לי פלטה לשיניים העליונות שאני צריכה לשים בינתיים כל הזמן. אני מפחדת שהשיניים יזוזו לי בחזרה, ואני מפחדת במיוחד בלסת התחתונה כי שם אין לי פלטה. עוד שבועיים וחצי התור במרפאה כדי לשים את הקיבועים האם אני צריכה לחשוש???

שלום לורן השיניים אינן זזות ומתעקמות כל כך מהר. סביר להניח ששבוע ימים עד הקיבוע יהיה בסדר. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים