פלטות לא יושבות כמו שצריך

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

26/10/2019 | 18:49 | מאת: א'

סיימתי יישור שיניים לפני כחצי שנה, קיבלתי קיבוע ופלטה. לפני כמה ימים הלכתי לביקורת אצל האורתודנט והוא מתח לי את הפלטות, באותו לילה הן פשוט לא עלו עליי, לא משנה כמה ניסיתי. אני רוצה לקבוע תור לאורתודנט כדי שישחרר אותן, אבל הוא יהיה פניי רק בעוד שבועיים. יש סכנה שהשיניים יזוזו עד אז? מה עליי לעשות?

שלום מאחר ויש קיבוע השינוי הצפוי ללא פלטה יהיה קטן בשבועיים. לא רצוי לשים פלטה שלוחצת מדי מאחר והיא יכולה לעקם השיניים. תגיעי לתור שיקבע לך לתיקון הפלטהץ בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים