ניב כלוא מתחיל לבצבץ

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

19/10/2019 | 19:41 | מאת: רונה

שלום רב אני בת 27 לפני שבוע וחצי עשיתי ניתוחון בו האורטודנט עקר לי את השן החלבית ועשה לי ניתוחון לחשיפת השן הכלואה..אתמול נגעתי בחניכיים בעקבות כאב שהיה לי והרגשתי ממש את השן מבצבצת לח מהחניכיים רציתי לדעת אם באמת יש מקרה שהשן מתחילה לצאת מהר והאם זה מראה על התקדמות טובה.תודה מראש

שלום בהחלט כן. במקרה והשן קרובה לפני השטח ולא כלואה עמוק היא מתחילה לבצבץ ולבקוע מהר. קצב ההתקדמות תלוי במספר גורמים כמו היחס בין השן הכלואה לשורשי השיניים האחרים, כיוון המשיכה, תגובה ביולוגית אינדיבידואלית. בכל מקרה טוב שהשן מתחילה לבקוע . בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים