חשיפת שן כלואה ועקירת שן חלבית

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

11/10/2019 | 08:51 | מאת: רונה

שלום רב , אני בת 27 אתמול עברתי ניתוחון לחשיפת שן כלואה בה האורטודנט עקר לי את השן חלבית חשף את השן הכלואה ושם עלייה קוביה..רציתי לדעת מה בערך צפי הזמן שהשן מתחילה לבצבץ מהחניכיים פחות או יותר?

שלום רונה תהליך בקיעת השן תלוי במרחק שעליה לעבור. בדרך כלל לוקח מספר חודשים ובמיקרים שהשן רחוקה יכול להמשך גם כשנה. בברכה ד"ר צור

15/10/2019 | 09:02 | מאת: רונה

כמה חודשים עד שמבצבצת מהחניכיים או יוצאת לגמרי?שמעתי מקרים שתוך חצי שנה יצאה לגמרי

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים