טיפול בחוץ לארץ בשילוב עם טיפול בארץ בעקבות רילוקיישן

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

30/08/2019 | 07:15 | מאת: עופרי כהן

היי אני מועד לעשות רילוקיישן לחול לתקופה לא ידועה ביקורים בארץ יהיה בין 3-5 חודשים בשנה יש לי גשר כבר 7 חודשים וטיפול עוד בין חודשיים ל 4 חודשים השאלה שלי אם זה בעייתי שטיפולים אפשרי לעשות אצל אורטודנט אחר ולשלב בין האורטודנט בארץ לזה שבחוץ לארץ אם לדוגמה לא אראה שאני יכול להגיע לארץ בתקופה קצרה יותר מחצי שנה בשביל לסיים את התהליך במהירות של היישור שיניים? או שפעם בחצי שנה מספיק לתהליך? (שן קדמית שקועה בלסת עליונה וולסת עליונה קדימה טיפה)

שלום עופרי בהחלט אפשר לשלב ביקורת גם בחו"ל. בדרך כלל ביקורת כל חודשיים יכולה להספיק. במידה והביקור אצל האורתודונט מתאחר הטיפול יכול להמשך יותר זמן. נזק משמעותי לא אמור להגרם אם אין פגיעה במיכשור. תשאל את האורתודונט שלך מה הוא מעדיף בשבילך. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים