קיבוע לאחר תיקון deep bite

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

22/08/2019 | 13:47 | מאת: עופרי

לאחר תיקון deep bite הכולל intrusion של שיניים תחתונות - חובה לשים את פס הקיבוע גם על המלתעות הראשונות משני הצדדים? כי כשאני חושבת על זה - במידה ושמים את פס הקיבוע רק בשש השיניים החותכות אז אין תמיכה של המלתעות והאינטרוזיה יכולה להיעלם (החותכות ייעלו למעלה) האם ככה באמת עושים ברטנציה לאחר תיקון deep bite? רוב תודות

שלום שירה מיקום הקיבוע תלוי בסוג הליקוי והסגר הראשוני , ובתוצאה הסופית של הטיפול. במידה והניבים נמצאים כרגע בסגר אידיאלי באופן שהם לא יכולים לבקוע הרי שיתכן ומספיק קיבוע בשש השיניים הקדמיות. אפשר להוסיף גם פלטה ללילה לעזור במניעת העמקת המנשך. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים