עברתי יישור שיניים - חיוך צר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

19/08/2019 | 20:49 | מאת: משה

שלום וברכה שמי משה עברתי יישור שיניים בגיל 14 בערך וכיום אני בן 28 . השינים שלי נראים לי די ישרות אני לא חושב שיש לי כל כך תלונה לגבי זה אך לאחרונה שמתי לב לעניין הזה שהחיוך שלי מאד צר זאת אומרת אם אני מחייך בפה מלא רואים את חלק מהשיניים הקדמיות אבל לא רואים את כל קשת השיניים אלא בצדדים רואים את פנים הפה יותר מה שגורם לחיוך להראות די לא יפה .. אני פשוט רואה אצל הרבה אנשים שמחייכים שרואים המון שיניים במה זה תלוי העניין הזה?? מאד הייתי מעוניין לתקן את זה..

שלום משה חיוך צר באזור האחורי נובע מלחץ של שרירי הלחיים על השיניים הגורם לקשת השיניים האחורית להתכווץ כלפי פנים. אפשר בעזרת טיפול אורתודונטי לגרום להרחבת הקשת האחורית. אפשר בכמה דרכים ועל פי חומרת הבעיה והצורך האסתטי שלך לבחור את המיכשור המתאים. בברכה ד"ר צור

27/08/2019 | 13:05 | מאת: משה

אני אשמח לקבל המלצה ליעוץ\פגישה והצעה לעניין. אני גר באיזור נתניה אם אין ברירה ניסע גם מחוץ לעיר. תודה

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים