מעבר מקיבוע בשיניים לפלטה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

19/08/2019 | 09:26 | מאת: אנונימי

שלום, נושא שמתסכל אותי זמן מה. האורתודנט אצלו עשיתי יישור שיניים שם לי קיבוע אשר לא התאים לי ונשבר מספר פעמים. פעמיים תיקנתי ובפעם השלישית הרופא השיניים שלי המליץ לי בחום לעבור לפלטה. ניסיתי לחפש אורתודנטים שיעשו לי פלטה אבל כולם אמרו לי שהם לא נוגעים לי בקיבוע. למה זה? אם יורידו לי את הקיבוע, השיניים שלי ישר יחזרו למצבן? יש לציין שכמובן אעבור מיד לשימוש בפלטה. אשמח לעזרתך, תודה רבה

שלום אורתודונט שלא טיפל בך לא מעוניין לקחת אחריות על הטיפול שלך. אם השיניים יזוזו האחריות של האורתודונט שהוריד הקיבוע מהווה בעיה. לכן לא מעוניינים לטפל בך. אתה צריך לקחת את האחריות. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים