רופא מומחה ורופא לא מומחה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

17/08/2019 | 16:42 | מאת: כלנית

שלום :) האם יש הבדל בתוצאות הטיפול הסופיות בין מומחה לאורתודונטיה לבין רופא שיניים כללי? האם הידע החסר שיש לרופא לא מומחה עובד לרעת המטופלים? האם אפשר להגיע לתוצאה טובה גם אצל רופא שהוא אינו מומחה? תודה :)

שלום כלנית הידע שיש לרופא מומחה בכל תחום ספציפי ברפואה גדול משל רופא כללי בהתייחס לאותו התחום. הכלים שעומדים בפני המומחה רבים יותר, טכניקות רבות יותר שהוא למד עליהם והתנסה בהם, בידע לפתור בעיות גדול יותר. לגבי התוצאה הסופית של הטיפול זו כבר שאלה התלויה בכל רופא ורופא. תנסי לקבל המלצות ממטופלים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים