הוצאת ניב כלוא משך הטיפול השנתיים כבר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

17/08/2019 | 13:37 | מאת: דוד

אני נמצא בטיפול אורטודנטי כבר שנתיים יש לי ניב כלוא עכשיו הניב כבר טיפה בחוץ מבצבץ אבל אין התקדמות בטיפול כמה חודשים השן נמצאת באותו מצב אני מרגיש מתוסכל יכול להיות והיא לא תצא בכלל?

שלום דוד לעיתים קורה שהשן מפסיקה לבקוע בזן המשיכה. צריך לבדוק זאת ולהשוות צילומים רנטגן ותמונה קלינית. יש פרוצדורה המכונה עירעור השן הכלואה,שגורמים לה להתחיל לזוז מחדש במקרה והיא אנקילוטית. פרוש המילה אנקילוזה הוא שהשן מחוברת ישירות לעצם ולכן היא לא זזה. יש פגיעה כלשהיא במנגנון הבקיעה. תתיעץ עם המומחה המטפל בך. בברכה ד"ר צור

17/08/2019 | 18:43 | מאת: דוד

קודם כל תודה על התשובה דוקטור צור לא כל כך הבנתי מה זאת אומרת העירור השן הכלואה איך פרוצדורה מתבצעת?

06/11/2023 | 21:04 | מאת: אני

זה פשוט מאוד. זה שלב העינוי אגע לפני שעצבים של שאר השיניים מתחילים להגמר

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים