קיבוע בשיניים לאחר 15 שנה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

13/08/2019 | 09:04 | מאת: גל

היי, אני מטופלת בכללית. ביצעתי קיבוע בשיניים לאחר גשר לפני 15 שנה. לאחר בדיקה עם רופא השיניים הקיבוע נשבר והוא אמר לי לגשת לאורתודנט שביצע לי את הקיבוע לבדיקה מפני שהאחריות היא שלו בלבד. האורתודנט הציע להסיר את הקיבוע וכך עשיתי. אני רוצה לבצע מדידות לקיבוע חדש. כרגע אני לא גרה קרוב פיזית לאותו אורתודנט כדי לבצע את הקיבוע. האם יש אפשרות לבצע את הקיבוע אצל אורתודנט אחר שנמצא בסביבה שלי ולא אותו האורתודנט שהניח לי את הגשר והקיבוע?

שלום באופן כללי ניתן לבצע קיבוע אצל כל אורתודונט. בד"כ אורתודונטים לא מעוניינים לבצע קיבוע ואח"כ אחריות על טיפול שלא הם ביצעו. לכן תבררי במקום מגורייך אם יש אורתודונטי שיעשה זאת. במידה ולא תחזרי לרופא שטיפל בך. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים