הגבהת שיניים בזמן טיפול אורטודנטי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

30/07/2019 | 20:43 | מאת: רוני

שלום האורטודנט שלי שם לי הגבהת שיניים בטוחנות עד סוף הטיפול. הוא שם חומר של סתימה לבן כזה ושתי השיניים מתנגשות לי אמר שזה כדי שלא אפגע בקוביות בסגירה של הפה. אבל אני חושש שכשיצטרך להוציא את זה, זה יפגע בשניים שלי. השן בריאה לחלוטין האם זה האפשרות היחידה שיש???? מוטרד מאוד האם זאת פרקטיקה נפוצה וחומר נפוץ לשימוש?

שלום רוני כן, זה טיפול שגרתי. יש מקדחים מיוחדים להורדת ההגבהה בסיום הטיפול , או הורדה בשלב שהאורתודונט יחליט שאין בכך יותר צורך. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים