שרשרת וגומיות בין לסתות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

17/07/2019 | 15:25 | מאת: נווה

אני שמה גומיות אלסטיות בין הלסתות בין שן 23 לשן 36 כדי להביא את הניב אחורה, האורתודנט אמר שאני כמעט שם, כלומר הניב כמעט במקום ולכן אני ממשיכה לשים את הגומיות, בנוסף היום הוא שם לי שרשרת על כל השיניים למעלה. הבנתי שהשרשרת אמורה לסגור רווחים (כמו זה שנוצר לי בין שן 22 ל23 בעקבות הגומיות), אבל שן 23 צריכה לזוז אחורה, אז איך הרווח אמור להיסגר? אם המטרה ששן 23 תזוז אחורה, הרווח יגדל והשרשרת אמורה לסגור אותו, איך זה הגיוני? תודה רבה.

שלום נווה יפה שאתה חושב. התנועה אמורה להתרחש בו זמנית. השיניים הקדמיות יכנסו מעט פנימה ויצמצמו את הרווחים בעקבות השרשרת, ובו זמנית הגומיה מזיזה את הניב וכל הקשת העליונה פנימה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים