אורטודנטיה כללית/!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

15/07/2019 | 01:38 | מאת: הדר אזולאי

דוקטור שלום אני בת 15 ולא מזמן עשו לי גשר הייתי אצל האורטודנטית והיא אמרה שאני צריכה גודר לשון למעלה והרחבה למעלה מה מטרת הפלטות האלה ומהו המטרה של קפיץ בין השיניים?

שלום הדר לפי התאור של המכשיר שהכינו לך יש לך כנראה קשת צרה ודחיפת לשון. הקפיץ מרחיב את קשת השיניים העליונה, דוחף את השיניים הצידה כלפי הלחי כך שרוחב קשת השיניים יהיה גדול יותר. גודר לשון , מטרתו למנוע דחיפה של השיניים הקדמיות קדימה. הלשון שלך כנראה יוצרת לחץ שאינו רצוי הדוחף את השיניים הקדמיות החוצה. תשאלי את האורתודונטית שלך האם את צריכה גם שעורים אצל קלינאית תקשורת, שתדריך אותך איך לדבר ולבלוע בלי לדחוף את הלשון. בברכה ד"ר צור ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים