סמכים שקופים מחרסינה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

02/07/2019 | 16:17 | מאת: רונה

שלום רב,לפני כשבועיים התחלתי בטיפול ליישור שיניים על ידי סמכים שקופים מחרסינה. רציתי לדעת אם באמת יש הבדל משמעות בשמן הטיפול בסמכים מחרסינה לסמכים מברזל ואם כן כמה זמן??

שלום רונה לעיתים ההבדל בטיפול קטן מאוד ,ואולי אף ללא הבדל. לעיתים ההבדל יהיה מספר חודשים. תלוי בסוג הסמכים מחרסינה. סמכים רגילים או סמכים ללא חיכוך, ותלוי איזה תנועה השן או השיניים צריכים לעבור. לכן לא בכל מקרה הטיפול יתארך. תשאלי את האורתודונט המומחה שלך האם למקרה שלך יש לכך משמעות. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים