סגירה לא נכונה של הלסת

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

17/06/2019 | 15:21 | מאת: גשר

שמו לי טבעות וגשר ומאז הסגירה של הלסת שלי לא שווה, כלומר צד אחד נסגר טוב וצד שני באוויר, התייעצתי עם העזורצ של הרופא היא אמרה שאין מה לעשות עם זה אבל רציתי לברר בכל אופן האם יש נשהו שניתן לעשות?,האם לחזור לרופא?

שלום במידה ורק עכשיו התחלת ויש שינוי בסגירה צריך לבדור את יש סמך או טבעת שמפריעים לסגירה. אם אין הפרעה מכנית כזו אז צריך לוודא עם האורתודונט שהוא מודע לכך והאם זה צפוי להסתדר בהמשך. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים