שן חלבית בגיל 17 האם לעקור?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

11/06/2019 | 17:04 | מאת: אליה

היי אני בן 17 ושן מספר 12 (או 13) שלי היא חלבית הרופא אמר לי שאם אני רוצה אני אעקור אותה כי היא תיפול בשנה שנתיים הקרובות ואז יעשו לי שתל האם כדאי לי לעקור את השן או להשאיר אותה? תודה רבה אליה

שלום התשוהנ תלויה במספר גורמים 1.אם השן החלבית נראית טוב או פוגעת באסתטיקה. 2. מה מצב השורש של השן החלבית. 3.בדרך כלל דוחים את עשיית שתל לגיל 20 ומעלה. לאחר שתענה על השאלות האלה תגיע תוכל להגיע להחלטה הנכונה. במידה והשן נראת טוב, להערכתי תשאיר לעיתוי שניתן לממש ולעשות שתל. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים