אינויזליין - יעיל ונוח?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

11/06/2019 | 14:18 | מאת: רוית

היי אשמח לדעת אם לקוחות שמיישרים שינים באינויזליין מרוצים והאם בדר"כ ימליצו על זה? אשמח לשמוע פידבקים :)

שלום טיפול בטכניקת אינויזלין וקשתיות שקופות יכול להיות יעיל וטוב. חשוב הידע והניסיון של האורתודונט המומחה עם הטכניקה הזו. מצלחת הטיפול נקבעת על פי תיכנון הטיפול על ידי הרופא ושיתוף פעולה של המתרפא. אתה לא "קונה" מכשיר , אלא מקבל טיפול מובנה ולכן חשוב המטפל. הפיד בק מהמטופלים שלי ושל רבים אחרים טוב מאוד. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים