הטבעות שהרופאים שמים בכל טוחנת בגשר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

09/06/2019 | 15:49 | מאת: אלרואי

שלום שאלה. בן 17 ,עשיתי גשר לאחרונה רציתי לדעת למה נועדו "הטבעות" שהרופא שם לי מסביב לטוחנות בלסת למעלה ולמטה במהלך יישור שינייים. מה החשיבות של החלק הזה. תודה,

שלום הטוחנות הן השיניים שיש עליהן עומס כוחות גדול יותר. מטרת הטבעות לאפשר התקשרות של החוטים חשיניים. בטבעת לעומת סמך המודבק על שאר השיניים , יש פחות סיכוי שתתנתק מנשיכה של אוכל קשה. יש רופאים ששמים רק סמכים גם על השיניים האחוריות ויש רופאים ששמים טבעות. המטרה בסופו של דבר זהה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים