הגשר מתחיל מהשן השניה בכול צד

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

04/06/2019 | 18:10 | מאת: יוס

שלום,הקוביות של הגשר לא יושבות על השן האחרונה בכל צד,כתוצאה מכך כול השיניים נכנסו פנימה חוץ מהשן האחרונה שנשארה מאחור(כפול 4 פינות)יש עם זה בעיה? זה תקין?

שלום יוסי מאחר ואני לא יודע מה היתה הבעיה הראשונית קשה לי לתת לך תשובה מלאה. אולם , לעתים מצרפים את השיניים האחוריות האלה לקראת השלבים האחרונים של הטיפול. לעתים לא נדרש לצרפם כלל. לא מומלץ השיניים האלה ישארו לגמרי מחוץ לצורת הקשת הרציפה בסיום הטיפול. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים