אני באמצע יישור שיניים שתי לסתות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

04/06/2019 | 17:37 | מאת: דני

שלום,התחלתי טיפול אצל אורטודנט שבנה לי תוכנית של יישור שיניים שתי לסתות,באמצע הטיפול האורטודנט ראה שעדיף לעשות שתל בלסת תחתונה במקום היישור (חסר לי שן מולדת הוא חשב שיסגור את הרווח באמצעות הגשר ,לא צלח ) השאלה מה עושים במצב כזה ,שילמתי על טיפול שתי לסתות ופתאום באמצע הוא החליט להוסיף לי שתל,אני צריך לספוג גם את העלות של השתל?

שלום דני אני מתאר לעצמי שהיו עוד בעיות בנוסף לנסיון לסגור את המקום לשתל. אתה צריך לברר זאת עם האורתודונט. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים