יישור שיניים פלטות שקופות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

03/06/2019 | 20:23 | מאת: יסמין

שלום , אני מבצעת יישור שיניים באמצעות פלטות שקופות , כל 10 ימים מחליפה פלטות . בפלטות האחרונות אני מרגישה שהחלק הפנימי התחתון הימני לא יושב טוב , ביקור אצל הרופא מסרתי לו את זה והוא מסר שאין מה לדאוג . בפלטה הנוכחית גם לא יושב טוב בחלק האחורי הימני הפנימי , האם זה בסדר , הרי אני משקיעה ועושה מאמץ כדי שזה יצליח , במידה וזה לא עובד אז חבל לע , האם יש דרך לקבע את זה שיישב טוב על בשיניים בחלק האחורי ?

שלום יסמין יתכן והתזוזה של השן אינה במאה אחוז מדוייקת עם הפלטה, אבל בכול זאת מתקדמת קרוב לרצוי. לכן כנראה הרופא אמר שאין בעיה. לעתים לקראת הסיום מזמינים מהחברה עוד פלטות למצות את התנועות הנדרשות להגיע לתוצאה אידאלית. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים