שיוף שיניים עקב צפיפות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

02/06/2019 | 12:12 | מאת: אנה

שלום, לאחר ייעוץ עם אורתודנטית אני מעוניינת להתחיל תהליך של יישור שיניים יש לי צפיפות שיניים תחתונות ויש לי שן אחת עקומה האורתודנטית אמרה כי אין צורך בעקירה והיא תשייף חלק מהשיניים התחתונות על מנת שתהיה מקום לשן העקומה האם זה מקובל? זה לא מסוכן לשייף שיניים? זה לא יעשה מראה צר מידי לשיניים? השיניים התחתונות שלי אינן רחבות... מצרפת תמונה

שלום אנה במקרה שבו יש צפיפות של השיניים , ועקירה יוצרת עודף מקום גדול מדי, מקובל לעשות מעט הרחבה של הקשת ושיוף קל של מספר שיניים. השיוף בכל שן ושן הוא קטן מאוד, והכמות המצטברת אמורה ליצור את המקום החסר. הטכניקה הזו צריכה לקחת בחשבון את רוחב השיניים והאמייל שמצפה את השן. על פי צילומים קלינים וצילום רנטגן שרואים את האמייל ניתן להחליט האם הדרך נכונה עבורך. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים