יישור שיניים ללא תוצאות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

03/05/2019 | 12:28 | מאת: אייל

שלום,אני מבצע יישור שיניים כמעט שנה אצל רופאה שאני מבחין בטיפולים שהיא לא מקצועית, היא לא רושמת מה היא עשתה ומה צריך לעשות בטיפול הבא, כל טיפול אני מזכיר לה מה עשינו טיפול שעבר ומה היא אמרה שהיא תעשה, אני אומר לה איפה למתוח ומה לעשות, השבוע בדקתי במשרד הבריאות שהיא לא עברה הכשרה מקצועית באורתודנטיה והיא לא יידעה אותי בכך, יש משו שניתן לעשות מבחינה חוקית בתחום האורטודנטיה כדי לעזוב אותה, אני מרגיש שגם אני לא בדקתי מספיק טוב ואני הייתי צריך לדעת לפני כן מה ההכשרה שלה וגם היא מעבר לכך שהיא לא עברה התמחות אני מרגיש שהיא רופאה גרועה, יש משו שניתן לעשות?

שלום אייל אני מציע לך לגשת למומחה לאורתודונטיה לבדיקה ויעוץ נוסף. רצוי להביא צילום ראשוני של תחילת הטיפול. במידה ותרצה להמשיך אצלו הרופא יסביר לך איך לעבור בצורה מסודרת. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים