תזוזת שיניים לאחר הורדת גשר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

09/04/2019 | 01:05 | מאת: שירי בר

הורדתי את הגשר ולקחו לי מידות לפלטה .האורטודנט אמר לי שיעברו שבועיים עד שאקבל את הפלטה .המתנתי שבועיים לבנתיים השיניים לא זזו הכל היה בסדר .באותו יום שקיבלתי את הפלטה שמתי אותה בלילה היו לי כאבים והרגשתי בלילה איך שהשיניים זזות כשקמתי בבוקר ממש ראיתי איך שזזו לי השיניים השן הקדמית בלטה מעט החוצה ועוד שיניים זזו.חזרתי לאורטודנט וסיפרתי לו הוא הזיז משהו הפלטה ואמר עכשיו השן תתישר .בנתיים לא ראיתי שום שיפור מה עושים???

שלום שירי אני מקווה שעד עכשיו כבר יש שיפור והשיניים חזרו למקומן. בכל מקרה , בדרך כלל ניתן באמצעות הפלטה להפעיל כוחות קטנים ולהזיז את השן למקומה. יכל להיות שצריך להרכיב הפלטה יותר זמן. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים