צילומי שיניים ותקפותם

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

27/03/2019 | 23:29 | מאת: שמעון

שלום הבן שלי בן 14.5 סובל מרווחים בשיניים העליונות וצפיפות בתחתונות עם מנשך עמוק הלכנו לרופא לפני 5 חודשים והוא נתן הפנייה לצילומי שיניים מלאים כולל פנורמי ואנליזות וצילומי נשך וכעת אנחנו הולכים לאורטודונט אחר האם ניתן להראות לו את הצילומים של לפני חמישה חודשים? או שצריך לעשות חדש ועבר יותר מדי זמן? מעל כמה זמן צריך לבצע צילומים חדשים לילד בן 14? תודה,

שלום שמעון צילום שנעשה לפני חמישה חודשים יכול להספיק לתחילת הטיפול. להערכתי לאחר כשנה תדרש לצילום חדש. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים