צילומי שיניים לפני יישור - האם תמיד

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

26/03/2019 | 22:35 | מאת: שגיא

שלום אם אורתודנט מוצא שישנה בעיה בבדיקה ראשונית וממליץ על ישור שיניים - הוא חייב להפנות את הפציינט לצילומי שיניים למיניהם (שרטוט ואנליזה/צפלומטרי/פנים ושיניים) לפני שהוא מבצע את הישור או שהוא יכול פשוט לדלג על שלב זה? תמיד חובה לעשות צילומי שיניים לפני יישור שיניים כדי לבצע תכנית טיפול? תודה

שלום שגיא יש צורך בצילומי שיניים לפני טיפול אורתודונטי. צילומי רנטגן ותמונות קליניות. בבדיקה הראשונית ללא הצילומים רואים האם יש בעיות הדורשות טיפול. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים