יישור שיניים קשתיות שקופות- חברות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

17/02/2019 | 10:41 | מאת: יובל

שלום, אני יובל בת 25. מתחילה תהליך של יישור שיניים בשיטת קשתיות שקופות . החלטתי ללכת על טיפול אצל רופאה פרטית שעובדת עם חברת iRok. המחיר אצלה זול יחסית. אני לא מכירה כמעט אנשים שעשו יישור בשיטה הזו ולכן אין לי אינדיקציה האם זה טיפול איכותי ברמה מספקת. השאלה שלי האם חברת iRok היא חברה מוכרת ואיכותית? או שעשיתי פה פשרה מבלי לדעת ? כי אני יודעת שבטיפול מהסוג הזה העבודה העיקרית היא של הקשתיות ופחות של הרופאה. אשמח לתשובתך . תודה רבה

שלום העבודה קשורה מאוד לתיכנון הטיפול של הרופא. תוצאת הטיפול תלויה בידע והניסיון של הרופא. הטכנולוגיה של החברות השונות שונה . חשוב האם יש מקרים דומים שהגיעו לתוצאה טובה אצל הרופאה המומחית לאורתודונטיה,ובדרך המתוארת. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים