אינויזלייiiiiiiiiiiiiiiiiiii

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

13/02/2019 | 22:26 | מאת: סירין

היי רציתי לשאול מהו המחיר הכי נמוך שאורתודנט גובה על יישור שיניים באינויזלין או מהו המחיר המקובל (מדובר על יותר מ 20 פלטות)

שלום אין לי תשובה על כך. תלוי בחומרת המקרה, משך הטיפול, הצפי לצורך בפלטות נוספות, האם כל השיניים זזות או רק השיניים הקדמיות. בברכה ד"ר צור

16/02/2019 | 14:47 | מאת: סירין

שלום, רציתי לשאול אם יש אפשרות " להקטין" שיניים קדמיות (השתיים מלמעלה) והאם זה משפיע על צורת הפנים/לסת וכו' .. והאם זה הולך בסדר עם אינויזליין?

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים