כאבים בלסת לאחר יישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

10/02/2019 | 16:38 | מאת: שי

שלום, עברתי יישור שיניים של clear correct (פלטה שקופה). כבר לקראת סוף היישור הרגשתי חוסר שוויון בשיניים ככה שצד אחד נוגע והצד השני פחות נוגע. כלומר הפלטות שינו את אופן שבו השיניים הטוחנות נמצאות. זה עושה לי כאבי ראש וכאב בלסת. הרופאה שלי אמרה שאין מה לעשות עם זה. האם באמת אין מה לעשות עם המצב? או שהפתרון זה לשים סמכים חדשים שישנו את הסגר של השיניים? תודה!

שלום שי בדרך כלל רצוי לתת שומר מצב ששומר על הצורה הכללית של הקשת ומצד שני מאפשר לשיניים להגיע למגעים טובים. כמו כן צריך לחפש האם יש נקודות גבוהות בסגר שאפשר לאזן אותן. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים