יישור שיניים אחרי השתלה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

06/02/2019 | 02:54 | מאת: גל

שלום! אני בת 43 ועשיתי לפני שנה השתלה של שיניים בצד שמאל למעלה בלסת עליונה ובצד ימין למטה לסת תחתונה שהייתי ילדה היה לי גשר בלסת העליונה אבל הפסקתי באמצע את הטיפול יש לי שיניים בלסת העליונה שמכסות על השיניים התחתונות בולטות ואיני יכולה לסגור את השפתיים עד הסוף בצורה נורמלית אז השאלה שלי אם עדיין אפשר ליישר את השיניים שלי אף על פי שיש לי שתלים קבועים בפה? תודה רבה גל

שלום ניתן לבצע יישור שיניים של האזור הקדמי גם כשיש שתלים באזור האחורי. זו תשובה כללית. כמובן שלא ניתן להזיז שתלים. לכן יש לבדוק איזה שיניים צריכות לזוז בתהליך יישור השיניים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים