מרילנד+ פלטות שקופות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

11/01/2019 | 15:44 | מאת: אס או אס

שלום עקב ניתוח של ניב כלואה+ אובדן עצם באזור וכרגע חוסר בשן קדמית, השן החסרה תלויה כרגע על גשר (טיפול אורטודנטי). עקב מעבר לטיפול יישור שיניים בפלטות שקופות, האם ניתן בו זמנית לעשות גשר מרילנד לשן החסרה כי את הפלטות צריך להסיר בכל ארוחה ואני לא אוכל לעשות זאת בציבור עקב מחסור בשן.

שלום אפשר לחבר את השן התלויה לאחת השיניים הסמוכות לשן החסרה. הקדמית או האחורית. לבנות את הטיפול באופן כזה שהשן נשארת מחוברת לשן אחת בלבד עד לסיום הטיפול. בסיום הטיפול האורתודונטי לעשות גשר מרילנד קלסי שמחובר לשתי שיניים או שתל וכתר בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים