יישור שיניים לנוער שקוף או רגיל

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

03/01/2019 | 20:00 | מאת: צבי שחר

שלום נכדתי בת ה14.5 הלכה לאורטודנט מומחה בכרמל,לפי "המלצתו " הציע את הגשר השקוף לתחתון והעליון(אני אישית לא רואה בחומרה את מצבה),שהוא בלתי נראה, והעבודה שלו תסתיים כשנה, הצעת מחיר שלו היתה 24000 ש"ח :), מה שנראה לי הזוי. שאלתי, מה עדיף לילדות מבחינה טיפולית, ולמה המחיר בשמיים

שלום צבי הטכניקה של פלטות שקופות או סמכים על השיניים אמרות להביא את הטיפול לתוצאה דומה מאוד. הפלטות השקופות נעימות יותר למטופל מבחינת ההרגשה , סיכוי קטן לשיפשוף השפתיים ופחות עזרות ראשונות של סמך שנופל או חוט דוקר. אבל הפלטות השקופות דורשות שיתוף פעולה גדול יותר ומשמעת הרכבה. וכמובן החיסרון של הפלטות השקופות שהן יקרות יותר. החברה המייצרת דורשת סכום נכבד עבור הטכנולוגיה. לסיכום , השיקול בעיקרו כלכלי ואסתטי. בברכה ד"ר צור

13/02/2019 | 22:32 | מאת: סילין

היי האם הרופא הוא מומחה? תוכלי להגיד את שמו?

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים