2 חוו דעת שונות זו מזו

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

26/11/2018 | 07:25 | מאת: רותם

היי, בטווח של 10 חודשים קיבלתי 2 הצעות מחיר שונות לטיפול, הפער נובע מ 3 אלמנטים שלא קיימים באחת ההצעות : תוספת סמכים לטיפול, תוספת בגין טיפול 3 מימדים, טיפול פונקציונלי. בהנתן שהאלמנט הכספי פחות משמעותי , איזה כלים יש לי להעריך מי מההצעות יותר מתאימה לבני.

שלום בהנחה שאת ההצעות קבלת במרפאות של קופות חולים , או מרפאות ציבוריות, ההצעות בונות על ידי קודים משרדיים את סך המחיר. הייתי מקשיב יותר לתאור הטיפול שנתן לך המומחה לאורתודונטיה. מה הבנת מהדרך שהרופא רוצה לטפל, האם קבלת המלצות מטופלים קודמים שטופלו אצלו, והקשר וההתרשמות שלך מהרופא. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים