יישור שיניים ללא גשר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

24/11/2018 | 23:11 | מאת: אני

שלום רב אני בת 35. 2 השיניים הקדמיות למעלה גדולות ויש לי גם שן חלב שלא נפלה... בררתי לגביי יישור שיניים וכל התהליך של חשיפת הניב נראה לי מסורבל וכואב ואני לא ממש בשלב שאני מוכנה לסבןל את כל התהליך. רציתי לדעת אם יש עוד דרך להשיג מראה אסתטי לשיניים מלי לעבור תהליך ארוך וקשה של חשיפת ניב וברזלים בשיניים? אפילו שייופ קל של 2 השיניים הקידמיו.

שלום לפי תאור המקרה שלך יש לך ניב כלוא . ישנן היום דרכים אסתטיות לטפל בניב כלוא כמו סמכים מהצד הפנימי של השיניים. תגשי למומחה לאורתודונטיה שעושה טיפולים מסוג זה ליעוץ. במידה ואת לא מעוניית בכלל בטיפול אורתודונטי הייתי מציע לך לגשת ליעוץ למומחה לשיקום. תקבלי הסבר על פיתרונות אסתטיים שאינם אורתודונטים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים