יישור שיניים קריסטלים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

08/11/2018 | 13:56 | מאת: עמוס

היי אני בן 26 קבלתי הצעה ליישור שיניי ציפוי קריסטל מה דעתכם? הבנתי שזה לא בדיוק יישור אלא פשוט מעצבים את השיניים ככה שמבחינה אסטטית זה יותר יפה מיישור רגיל. האם זה נכון?האם זה בריא?לא מתפרק?

שלום עמוס יישור שיניים עם ציפוי הינה פעולה של טיפול אסתטי ולא יישור שיניים. הציפוי מחרסינה מכונה "למינט". זו פעולה שבה מורידים מעט מהדופן החיצונית של השן ומצפים עם חרסינה. ביישור שיניים מזיזים את השיניים כדי להגיע לשיניים ישרות. תתייעץ עם שני מומחים. מומחה ליישור שיניים -אורתודונט, ומומחה לשיקום הפה. המומחים יסבירו לך מה נכון יותר עבורך. אולי אפילו צריך לשלב ביניהם. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים