אינויזליין. יישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

01/11/2018 | 19:09 | מאת: הדר

היי אני בת 24 והתחלתי לאחרונה יישור שיניים בפעם השנייה לאחר שהשיניים זזו לי במהלך השנים. בחרתי בשיטת האינויזליין, ורציתי לדעת במידה ויש ימים בודדים שאני יכולה לשים את הגשר השקוף רק כ10-15 שעות ביממה, ולא 22, האם זה קריטי? לא אכפת לי גם להאריך את זמן המעבר לפלטה החדשה אם יהיה צורך בכך. פשוט הפלטות לא לגמרי נוחות לי בזמן שאני מדברת בעבודה שלי. תודה רבה. .........................

שלום הדר להערכתי אם תוסיפי ימים נוספים מעבר לימים שנדרשת להרכיב את הקשתית בגלל שהרכבת פחות שעות מהנדרש בכל יום ויום הטיפול יוכל להתקדם כראוי. כוונתי שלא תהפכי זאת להרגל להרכיב כל יום פחות שעות. בברכה ד"ר צור

11/06/2019 | 14:11 | מאת: רוית

היי האם את מרוצה משיטת היישור באינויזליין ? היית ממליצה?

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים