תחליף לרסן חיצוני - האם קיים כיום?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

28/10/2018 | 16:08 | מאת: תמר

שלום, בתי בת 10.5, והלסת העליונה שלה בולטת ביחס לתחתונה כך שהשיניים לא נפגשות בכלל. אורטודנט של מכבי אמר שצריך לשים רסן, ומוקדם ככל האפשר. אלא שבגילה הצעיר אני מאוד חוששת כי הדימוי שלה בעייתי בעיני עצמה גם כך... ומצד שני הבנתי שחייבים לטפל עכשיו כי היא בתקופת הגדילה. האם יש פתרון יותר "אנושי" שיכול להתאים לילדה עם בעייה כזו חוץ מרסן? תודה מראש!

שלום תמר ישנם מצבים בהם רסן מאוד יעיל. כמו כן יש מכשירים אלטרנטיבים . מכשירים פונקציונלים שמושכים את הלסת התחתונה קדימה ודוחפים את השיניים העליונות פנימה. תשאלי את האורתודונט האם מכשיר טווין בלוק יכול להתאים לילדה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים