לחיים שקועות בעקבות עקירות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

13/10/2018 | 11:14 | מאת: אבישג

עשיתי 4 עקירות למטרת יישור שיניים פנימי. לאחר העקירות הלחיים שקעו פנימה אני מניחה שזה קשור לספיגת העצם בעקבות כך מראה הפנים נראה מבוגר יותר ברמה כזאת שאנשים שמכירים אותי שואלים אותי מה קרה לי בפנים. האם בסיום הטיפול האורתודנטי הלחיים יחזרו לעצמן?

שלום אבישג יתכן ושקיעת הלחיים קשורה לכך שקשת השיניים נהייתה צרה יותר. תבקשי מהרופא המטפל להרחיב את הקשת. ללא פעולה יזומה לא צפוי שינוי ספונטני. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים