גומיות בזמן יישור לקראת סוף טיפול

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

11/09/2018 | 20:29 | מאת: ערן

ד"ר שלום. בעוד חודשיים לשמחתי מורידים לי את הגשר. מה שנשאר זה לשפר את הבליטה בצד שמאל של השיניים לכן נדרשתי להרכיב גומיות רק בצד זה. בנוסף הוחלף לי חוט יישור חדש בשבל פינישים אחרונים שעדיין חסרים מבחינתי. הרופא אמר להרכיב את הגומיה בשעות הלילה ולהוסיף עוד כמה שעות בהמשך היום (16 שעות ביממה בערך).. אני לא יודע אם אמר לי את זה בגלל שלא נדרשת הרבה עבודה עם הגומיה או מכיוון שהגומיה נוגדת את פעולת היישור.. חשוב לי לשפר את שני הדברים אז האם בזמן הרכבת הגומיה השיניים לא מתיישרות? תודה רבה

שלום להערכתי הכוונה להרכיב רק מספר שעות מסוים ולא כל הזמן כדי לקבל תיקון קל. בהרכבה של 24 שעות מתכוונים לקבל שינוי גדול. הפעולה לא נוגדת את פעולת החוט שעשה לך. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים