יישור שיניים / פלטות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

07/09/2018 | 16:51 | מאת: דורינה

שלום , התחלתי יישור שיניים בשיטת אינויזליין . הרופא שם לי על השיניים משהו כמו נקודות ( נראות כמו הרים על השיניים ) מה זה ? והאם נחוץ לשים את הנקודות האלו ? תודה רבה רבה ושנה טובה

שלום דורינה לשלפוחיות ששמו לך קוראים זיזים(אטצמנט). מטרתם ליצור שליטה טובה יותר של הקשתית בשיניים. להגדיל את החיכוך בין הקשתית לשן. באופן זה תנועת השיניים תהיה יותר קרובה לתוכנית שקבע האורתודונט. ישנן תנועות כמו סיבוב של השן או משיכה שדורשות חיכוך ואחיזה גבוהים. בברכה ד"ר צור בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים