ניב עליון כלוא, האם ניתן לטפל בגשר מרילנד?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

21/08/2018 | 12:48 | מאת: אנונימי

שלום למומחים, אני בן 40 עם ניב עליון כלוא ושן חלב מתחת שמתנדנדת. הניב בצילום הפנורמי נראה שתהפתח בצורה מאוזנת וכרגע מצוי מעל 4 שיניים. אני מאוד חושש לעקור ואו לחשוף אותו בגלל הכאב הפיזי הצפוי ובגלל שלא בטוח שזה יצליח לטובת שתל עתידי. האם אפשרי לחשוב על גשר מסוג מרילנד לדוגמא אשר להבנתי ניתן להלביש בצורה פשוטה ומצד אחד אני אציג חיוך מלא ומצד שני הניב הכלוא אחיה איתו ללא כל הפרעה as is. תודה.

שלום על פי הנתונים שהצגת ניתן לשקול לעשות גשר מרילנד. יש לוודא שהסגר של השיניים מאפשר להכין גשר מסוג זה. עליך להתיעץ עם מומחה לשיקום . הניב הכלוא יכול להישאר כלוא לכל החיים. יש לוודא שהוא לא פוגע בשורשי השיניים האחרות. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים