יישור שיניים המלצות!

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

21/08/2018 | 11:32 | מאת: מיכאלה

שלום רב. אני בת 33 ויש לי 2 ניבים בולטים מעוניינת ביישור שיניים אך לא מעוניינת בגשר המסורתי מעוניינת בגשר שקוף או אופצייה אחרת מהירה שאינה ניראת לעין אשמח לשמוע איזה אופציות יש לי ומה טווח המחירים. כמו כן מעוניינת לדעת אם ניתן להתחיל טיפול בזמן היריון ומה ההשלכות? תודה על המענה!

שלום מיכאלה ישנן היום שתי טכניקות אסתטיות. האחת היא סמכים לינגואלים. קוביות המודבקות מהצד הפנימי של השיניים. הטכניקה השניה היא שימוש בקשתיות שקופות. תתיעצי עם מומחים לאורתודונטיה שיודעים לעבוד בשתי הטכניקות. צריך לבדוק ולראות את חומרת הבעיה על מנת שניתן יהיה להמליץ לך על הדרך הקצרה והנוחה ביותר עבורך. כמו כן טווח המחירים תלוי בחומרת המקרה ולכן לא אכנס לדיון כספי. ניתן להתחיל טיפול בהריון. הבעיה היחידה הינה צילומי שיניים שיש צורך לעשות לפני טיפול אורתודונטי, הכוללים גם צילומי רנטגן. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים