קו האמצע של השיניים העליונות לא תואם לתחתונות.

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

08/08/2018 | 07:04 | מאת: דניאל

סיימתי תהליך של יישור שיניים ושמתי לב עוד באמצע התהליך שקו השיניים העליונות והתחתונות שלי לא סימטרי.האורטודנטית אמרה שזה משהו שקורה ביישור שיניים,אבל אני לא חושבת שאי סימטריה אמורה להיות ולהפריע לי אישית. אני חושבת שהשיניים שלי זזו ממקומן ואני לא יודעת מה הפתרון.

שלום דניאל חשוב להשתדל שקו אמצע עליון יתאים למרכז השפה העליונה.יש לכך השפעה על החיוך. לא תמיד ניתן להזיז קו אמצע תחתון שיתאים לעליון. לעיתים יש בעיה של אסימטריה של הלסת התחתונה בין ימין לשמאל, או בעיה של רוחב השיניים בין שתי הלסתות שלא מאפשר התאמה מלאה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים