שאלה בקשר לסגירת רווחים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

04/08/2018 | 16:09 | מאת: שרית

מתעניינת בקשר חסגירת רווחים רוצה הליך שייקח גם לא הרבה זמן וגם שלא ייאבד הרבה חומר מחומר השן מה דעתך מה עדיך בצורה של יישור שהבנתי זה יכול לקחת אפילו שנה ויותר או בצורה של ציפויים מסתימות או ציפויי חרסינה למינהם ? ודבר שני שאלך בכל מקרה למומחה של יידור יכול להיות שהוא עצמו יגיד לי שבמצב כמו שלי עדיף לא בשיטה של יישור כי פשוט אחרי סגירת הרווחים והתייעצות בזה ואולי בכדאיות לעשות תיקונים קטנים רוצה לעשות סד ולתקן כשי לא לעשות יותר נזקים אבל מה כדאי בנושא הרווחים והאם יש בכלל סוג של שיטה שלא יראו לא ארוכה ולא נורא כואבת ?

שלום שרית בסגירת רווח באמצעות יישור שיניים ישנן טכניקות שלא רואים כמו פלטות שקופות-אינויזלין, או באמצעות קוביות פנימיות המודבקות בצד הפנימי של השיניים.משך הטיפול תלוי כמובן בגודל הרווחים. השלמות וציפויים של השיניים לא מחייבים להוריד חומר שן בזמן ביצוען. יישור שיניים אינו כואב וגם לעשות ציפוי לא כרוך בכאב בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים